Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29

ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

   Από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου αρχίζουν τα σκακιστικά μαθήματα στις αίθουσες του Σκακιστικού Όμιλου Θεσπρωτίας που στεγάζεται στο πολιτιστικό κέντρο Ηγουμενίτσας. (Πρώην Μαθητκή Εστία). 
   Το κόστος Συμμετοχής είναι 10 Ευρώ ανά άτομο το μήνα και θα λειτουργήσουν διαφορετικά τμήματα για τους αρχάριους και για τους προχωρημένους. 
Ώρες Μαθημάτων: Αρχάριοι: 5-6, Μεσαίο Τμήμα: 6-7, Προχωρημένοι: 7-8 κάθε Σάββατο
 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6993939139 

5 σχόλια:

Φιντέ Μαίτρ είπε...

Είναι μια περίπτωση νέου Φίσερ?Η ένα πυροτέχνημα που θα σβήσει σύντομα? Ο,τι από τα δύο και αν ισχύει ο Πάνος Αυγούστης αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα φαινόμενο στο σκάκι της περιοχής μας. Ο Αλέξανδρος θα χρειαστεί κάποιο καλό όπλο-καινοτομία για να τον εξουδετερώσει την ερχόμενη Κυριακή ...

Ανώνυμος είπε...

...ο Αλέξανδρος τελικά τους κέρδισε όλους....6/6 (απόδοση 2349) στο 2ο Μαβίλης...

Φιντέ Μαίτρ είπε...

Με το εκπληκτικό σκόρ 6/6 ο Αλέξανδρος γράφει ιστορία και πάλι στο "Λ.Μαβίλης"!Θυμίζουμε τα εκπληκτικά του σκορ στα τουρνουά μπλιτς αυτό το καλοκαίρι που προκάλεσαν αίσθηση στην Δυτ.Ελλάδα.Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι πέρασε από αρκετές χαμένες θέσεις ,όπως π.χ. στις παρτίδες του με Μακρή Ξεν. και Αυγουστή Π., ενώ και εν γένει το παιχνίδι του δεν ήταν αρκετά πειστικό κατά την γνώμη μας ώστε να δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη βαθμολογική συγκομιδή.Συγχαρητήρια και ραντεβού στο "Μαβίλης-3" το Νοέμβριο!

Unknown είπε...

Αυτή την Κυριακή αρχίζει το νέο τουρνουά Λ.Μαβίλης-3!Σχεδιάζω να πάρω μέρος σ'αυτό και περιμένω με ενδιαφέρον να δω και να αξιολογήσω ιδοίεις όμμασι το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει οι νεαροί μας παίκτες!Από ότι γνωρίζω θα συμμετέχουν και αρκετοί άλλοι Κερκυραίοι παίκτες που δεν ήταν στα προηγούμενα τουρνουά όπως ο κ. Σκιαδόπουλος για παράδειγμα.Καλή επιτυχία και καλό τουρνουά σε όλους, μικρούς και μεγάλους!

Fan Αλέξανδρου είπε...

6/6 o Αλέξανδρος στο Μαβίλης-2. Τωρα έκανε νίκη στο 1ο γύρο επί του ταλαντούχου νεαρού Γιούργα, και έφτασε το 7/7. Πάει για το 8/8 στο 2ο γύρο.