Πέμπτη, Ιανουαρίου 28

Kοπή πίτας‏

Το Σάββατο το βράδυ ο σκακιστικός όμιλος Ηγουμενίτσας έκοψε την πίτα του.

Η εκδήλωση όπως ήταν προγραμματισμένη έγινε στην αίθουσα του ομίλου με τη συμμετοχή των μελών και των φίλων του ομίλου.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος Μαρτίνης Δονάτος παρόντων όλων των μελών του ΔΣ ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και για τον όμιλο η καινούργια χρονιά να είναι πλούσια σε αγώνες και διακρίσεις. Αναφέρθηκε στην ανάγκη να είμαστε όλοι κοντά στο σύλλογο, να στηρίξουμε τις πρωτοβουλίες του ,να ανοιχτούμε στην κοινωνία και να μιλήσουμε για το σκάκι, να φέρουμε και άλλο κόσμο κοντά στο όμιλο για να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά.

Υπενθύμισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και συγκεκριμένα

- τους αγώνες του συλλογικού πρωταθλήματος που είναι σε εξέλιξη

- τους αγώνες του κυπέλλου

- τους αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος που θα γίνουν στην Ηγουμενίτσα στις 14 Μαρτίου

- τα πρωταθλήματα νέων και νεανίδων που θα γίνουν τον Ιούνιο

- τις άλλες διοργανώσεις που υπάρχουν και τα πολλά τουρνουά που μπορούν να λάβουν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες του ομίλου και αυτό σημαίνει ότι όρεξη να ‘χουμε για παιχνίδι και οι ευκαιρίες είναι πολλές.

Μίλησε για άλλες δύο προτεραιότητες- υποχρεώσεις

1. Την διοργάνωση ενός εσωτερικού πρωταθλήματος

2. Την συνέχεια των μαθημάτων


Τα μαθήματα πλέον γίνονται συστηματικά ,κάθε Κυριακή μεσημέρι ,όσο για το πρωτάθλημα θα ανακοινωθεί στη συνέχεια το πρόγραμμα.

Το φλουρί της πίτας έπεσε στο Φίλιππα το Γιώργο, ξεχωριστό μέλος του συλλόγου, που η προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις, εισαγωγικές για το πανεπιστήμιο, μας τον έχουν στερήσει για φέτος και στον οποίο ο όμιλος εύχεται να πετύχει τους στόχους του και για την τύχη που είχε ( το σκάκι δεν θέλει τύχη η ζωή όμως τη χρειάζεται) του έδωσε ένα βιβλίο ( την Ρωμιοσύνη του Ρίτσου).

Στην συνέχεια ήπιαμε καλό τσίπουρο και άλλα ποτά, κουβεντιάσαμε ,τιμήσαμε τα εδέσματα που είχαν φέρει τα μέλη του συμβουλίου και κάτω από τους ήχους ευχάριστης μουσικής μας πήραν τα μεσάνυχτα.

Άρεσε και είπαμε να το επαναλάβουμε .

Καλή χρονιά και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: