Τετάρτη, Μαρτίου 16

Σκακιστικός Όμιλος Λαμίας

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, 16/3/2011

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα , μαθητές και μαθήτριες από την Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα, Καρδίτσα και τις περιοχές των Δήμων, Ιστιαίας, Ωρεών και Αιδηψού της Β. Εύβοιας, συναντήθηκαν το Σαββατοκύριακο 12-13 Μάρτη 2011 στα εκπαιδευτήρια Ν. Μπακογιάννη στην Λάρισα, στο μεγάλο σκακιστικό ραντεβού της χρονιάς , τα σχολικά πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Τα χαρακτηριστικά του φετινού σχολικού πρωταθλήματος ήταν η μεγάλη συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών, οι υψηλού επιπέδου αγώνες και η άριστη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων από τους εθελοντές διαιτητές και τεχνικούς.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες , στους γονείς τους για την ηθική και οικονομική συμμετοχή, συγχαρητήρια στους ακούραστους εθελοντές διαιτητές μας και τεχνικούς, που για δύο ολόκληρες μέρες δούλεψαν για την επιτυχία της διοργάνωσης , στους διευθυντές των αγώνων την κ . Βαϊοπούλου Γιώτα και Παναγιώτη Βιττωράτο και στον επικεφαλής διαιτητή κ. Δημήτρη Τσώρο.

Εμείς με τη σειρά μας , ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, σε κάποια άλλη πόλη της Κεντρικής Ελλάδας και δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις ιδέες και τις αρχές του μαζικού αθλητισμού.

Το σκάκι για το παιδί και όχι το παιδί για το σκάκι.

Γιατί "το να κερδίσει κανείς τον αγώνα χάνοντας ένα παιδί είναι μια θυσία πέρα για πέρα ευτελής".

Αναλυτικά τις συμμετοχές, τα αποτελέσματα καθώς και του νικητές-νικήτριες ανά κατηγορία μπορείτε να δείτε εδώ,
http://solamias.blogspot.com
www.solamias.gr/
http://snolamias.blogspot.com/

Από το γραφείο τύπου Στασινός Παναγιώτης: 6932837696

Δεν υπάρχουν σχόλια: