Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20

Κίνησις Ατρίακτος

Αγαπητοί φίλοι σκακιστές,

Ένας προπονητής πρέπει να μπορεί να εμπνέει, να αποτελεί ένα πρότυπο για τους νέους, να μπορεί να μεταδώσει την εικόνα του δάσους πριν από την εικόνα του δέντρου. Αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά συνδυασμένα με άριστη τεχνική κατάρτιση, παιδαγωγική μεθοδολογία και αγωνιστική εμπειρία υψηλού επιπέδου αποτελούν εγγύηση για μια συνεργασία δημιουργική, γεμάτη ενθουσιασμό και φαντασία, που θα χτίσει βήμα-βήμα ένα φυτώριο με προοπτικές και μια ομάδα αξιόμαχη, με συγκεκριμένους στόχους και θετική ενέργεια.

Αυτό είναι το όραμά μας για κάθε σύλλογο, σε κάθε ακριτικό νησί, σε κάθε χωριό της Ελλάδας, σε κάθε πόλη του κόσμου.

Μετά από 1 χρόνο έρευνας και επιτυχούς συνεργασίας με το Σκακιστικό Όμιλο Ικαρίας και το Φάρο Βαρβασίου Χίου, η Κίνησις Ατρίακτος επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη φιλοσοφία και τα νέα προγράμματα στη σελίδα http://atriaktos.org .

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Με εκτίμηση,

Αναστάσης Τζούμπας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδος κος Παυλίδης έχει - άκουσον,άκουσον καταρρίψει, λέει το 1.δ4!!Η αγαπημένη πρώτη κίνηση του GM Σ.Σκέμπρη είναι φυσικά πολή καλή και έγκυρη όσο ποτέ.Βλέπε και το Παγκ. Πρωτάθλημα 2012 όπου χρησιμοποιείται -με άριστα αποτελέσματα- τόσο από τον Άναντ όσο και από τον Γκέλφαντ.Τι άλλο θα ακούσουμε πια! (Κ.Τ.)