Πέμπτη, Αυγούστου 9

Δελτίο Τύπου Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς

Θέμα: 2ο Ανοιχτό Καλοκαιρινό Τουρνουά Σκάκι «Καστοριά 2012»

Με τη συμμετοχή 25 σκακιστών και σκακιστριών από 10 πόλεις (Καστοριά, Φλώρινα, Ποντοκώμη, Γιαννιτσά, Βέροια, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λευκάδα και Βόλο) ξεκίνησε το Σάββατο 4 Αυ-γούστου 2012 το 2ο Ανοιχτό Καλοκαιρινό Τουρνουά Σκάκι "Καστοριά 2012" που διοργανώνει ο Σκα-κιστικός Σύλλογος Καστοριάς. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου "Esperos Palace" στην περιοχή Χλόη Καστοριάς και το σύστημα των αγώνων είναι ελβετικό 6 γύρων.

Μετά την ολοκλήρωση των 3 πρώτων γύρων, στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται ο Γιώργος Ταλλίδης (Σ.Λ. Φλώρινας) και ο Αλέξανδρος Δημητριάδης (Σ.Σ. Καστοριάς) με 3 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση βρίσκεται ο Γιάννης Τσακιρίδης (Σ.Σ. Καστοριάς) με 2,5 βαθμούς. Αξιόλογες επιδόσεις έχουν επίσης οι νεαροί Δημήτρης Παύλου (Σ.Σ. Καστοριάς), Γιώργος Μπιτσάνης (Α.Ο. "Τρεις Αστέρες '89"), Ηλίας Παύλου (Σ.Σ. Καστοριάς) και Κωνσταντίνος Τζιμούλιας (Ε.Σ.Ο. "Επίκουρος" Πολίχνης) που ακολουθούν με 2 βαθμούς.

Ο κρίσιμος 4ος γύρος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 στις 16:00, ενώ οι δύο τελευταίοι γύροι θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικη-τές της τελικής κατάταξης (κύπελλο ο πρώτος και μετάλλια για τους τρεις), καθώς και οι 3 πρώτοι στην κατηγορία κάτω των 16 και κάτω των 12 ετών (μετάλλια).

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σ.Σ. Καστοριάς
Αλέξανδρος Δημητριάδης
http://www.sskastorias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: