Κυριακή, Φεβρουαρίου 17

1ο Διεθνές τουρνουά BLITZ Δυτικής Ελλάδος

Ο Σκακιστικός Όμιλος Θεσπρωτίας διοργανώνει το πρώτο διεθνές τουρνουά BLITZ Δυτικής Ελλάδος.Θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Θεσπρωτίας (πρώην μαθητική εστία) το Σάββατο 23-02-2013 και ώρα 20:30 μ.μ. Η αρχική κατάταξη των συμμετεχόντων θα γίνει με βάση το διεθνές ΕΛΟ.Η επίδοση στους αγώνες θα μετρήσει στο διεθνές ΕΛΟ των παιχτών. Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα είναι το πρώτο διεθνές τουρνουά BLITZ με Διεθνές ΕΛΟ στην Δυτική Ελλάδα.Οι συμμετοχές μπορούν να δηλώνονται μεχρι και 30' πριν την έναρξη των αγώνων.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Το Πρωτόκολλο Μεταφοράς Αρχείων(File Transfer Protocol-FTP) είναι ο καθιερωμένος μηχανισμός που χρησιμοποιείται για μία από τις πιο συνηθισμένες εργασίες στο Internet ,την αντιγραφή αρχείων από έναν υπολογιστή σε έναν άλλο.(...) Μια ανοιχτή τοποθεσία FTP επιτρέπει σε οποιονδήποτε να προσπελάζει αρχεία.Αυτές οι τοποθεσίες προσφέρουν υπηρεσίες ΑΝΩΝΥΜΟΥ FTP.Δηλαδή οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν ως όνομα χρήστη τη λέξη anonymous." Απόσπασμα από επιστημονικό βιβλίο. - Αυτά, για να μαθαίνουν όσοι άσχετοι συνηθίζουν να βρίζουν τους χρήστες που γράφουν ανώνυμα...

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Το θράσος μερικών αρθρογράφων ("αρθρογράφος", σε εισαγωγικά) δεν έχει όρια. Καταρχήν δεν ξέρω τι φάση περνάει ο συγκεκριμένος blogger (blog Καίσαρη), αλλά πάντως οτιδήποτε και να ισχύει, αυτό είναι απλά επίθεσή εναντίον μου, και όχι ενημέρωση:

http://kesaris.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5440.html

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Εγώ καταρχήν έχω σκακιστική στέγη, παρά τα συκοφαντικά σχόλια του Καίσαρη. Αυτό φαίνεται στο ότι έχω παίξει και σε πρωταθλήματα του συλλόγου μου και μάλιστα έχω και πρωτιά.

Όσον αφορά την έλλειψη πειθαρχίας τι εννοεί άραγε στο σιχαμένο άρθρο τουο Καίσαρης; Ότι τελικά κανείς δεν θα τον υπολογίζει στην σκακιστική κοινότητα για τις μπούρδες του;

Θανάσης Κορφιάτης είπε...

Επειδή πολύ κουβέντα έχει γίνει τελευταία για τους ανώνυμους που γράφουν επικριτικά σχόλια για διάφορους κερκυραίους παράγοντες ,θα'θελα να καταθέσω ΕΠΩΝΥΜΑ την άποψή μου για την τωρινή κατάσταση.Φαίνεται λοιπόν ότι έχει παραγίνει το κακό με τα συναδελφικά "μαχαιρώματα" σε Γιάννενα και Κέρκυρα.Ο κος Γεωργιάδης Αλ. άνοιξε τον χορό επικρίνοντας τον προπονητή του κ.Ναθαναήλ,αυτός του απάντησε με αποκλεισμό από την ομάδα ,ενώ η μπάλα πήρε και τον κ.Γεωργιάδη Κ. ο οποίος εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τον ΣΠΖΚ. Ύστερα ακολούθησαν καβγάδες ,διοικητικά συμβούλια - δικαστήρια ,δημοσιεύσεις στο ίντερνετ, παραίτηση ενός προέδρου(Γ.Ρεβύθης),και άλλα πολλά.
Φαίνεται ότι αυτή η κατρακύλα δεν έχει τέλος ,αφού πρόσφατα είχαμε και τις δημοσιεύσεις του προπονητή κ.Καίσαρη κατά του κ.Γεωργιάδη Αλ.

Πρόκειται για γεγονότα που αποτελούν ντροπή και όνειδος για το σκάκι στην Δυτ.Ελλάδα.Άτομα που επιδιώκουν να ελέγξουν την λειτουργία των αγώνων στην περιοχή δρουν απολυταρχικά και βρίζουν "με την ψυχή τους" αυτόν που σηκώνει κεφάλι.Με μια λέξη:Αίσχος!

GeorgiadisAlex είπε...

Κορφιατης,

Διάβασε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα στην ιστοσελίδα του συλλόγου μου ότι έπαιξα με την ομάδα. Εσύ λες ότι δεν έπαιξα. Το επώνυμο που χρησιμοποιεις δεν είναι επώνυμο σκακιστή.
Αυτά για να μη διαδιδεις φήμες που ακουσες κάπου και γράφεις κοτσάνες. Εγώ δεν παρευρεθηκα ποτέ σε συνέλευση σε όλη μου την ύπαρξη ως σκακιστής ούτε εισέπραξα κάποια ποινή.