Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18

Ατομικό και ομαδικό σχολικό Πρωτάθλημα Βορειοδυτικής Ελλάδας 2013

  
Το Σάββατο 02-03-2013 θα διεξαχθούν τα τελικά του ομαδικού σχολικού πρωταθλήματος Βορειοδυτικής Ελλάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο Κέρκυρας. Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν την διοργάνωση έχουν μόνο όσες ομάδες προκρίθηκαν από το τοπικό ομαδικό πρωτάθλημα της περιοχής τους. Στη σύνθεση της ομάδας θα πρέπει να συμμετέχει οπωσδήποτε ένα κορίτσι στην 4η σκακιέρα.
  Την επόμενη μέρα, Κυριακή 03-03-2013, στο ίδιο μέρος θα γίνουν τα τελικά του ατομικού σχολικού πρωταθλήματος Βορειοδυτικής Ελλάδας. Στο ατομικό πρωτάθλημα δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι προκρίθηκαν στο τοπικό ατομικό πρωτάθλημα, αλλά και όσοι έχουν προκριθεί από το ομαδικό. Ο χρόνος σκέψης θα είναι 15' για καθε παίχτη.
 Οι νικητές του ατομικού και του ομαδικού πρωταθλήματος θα προκριθούν στα πανελήνια ατομικά σχολικά πρωταθλήματα του 2013, ενώ οι νικητές του ομαδικού πρωταθλήματος θα προκριθούν στα πανελήνια ομαδικά σχολικά πρωταθλήματα.

2 σχόλια:

Φιντέ Μαίτρ είπε...

Η θετική έκπληξη των αγώνων ήταν χωρίς αμφιβολία η πρωτιά του σχολείου από το Θινάλι. Τα παιδιά της Βόρειας Κέρκυρας με μόνο εφόδιο το μεράκι, και την αγάπη για το σκάκι κατάφεραν πολλά και δίνουν υποσχέσεις για ακόμα περισσότερα.Μια επιτυχία που οφείλεται και στο καλό κλιμα που έχουν δημιουργήσει στην ομάδα οι 2 προπονητές τους: Ο "Μπάτσος" και η "Χορεύτρια". Πρόκειται για ένα δίδυμο που χωρίς να έχει τις περγαμηνές των προπονητών της Πόλης , αποδίδει περίφημα μέχρι στιγμής!

Ζελε Μαιτρ είπε...

Συγχαρητήρια στο 1ο Δημοτικό Θιναλίου. Διατήρησαν τον τίτλο που είχαν κερδίσει και πέρσι. Ωστοσο η μάλλον κάπως έχει μπερδέψει τους προπονητες ο Φιδε Μαιτρ, καθως οι αγώνες αφορουσαν σχολεία και όχι συλλόγους. Ο Σάκης Πλουσκας του Θινάλιου Σ.Σ. πρέπει να επαινεθει για τη δουλεια του στην ομάδα του σχολειου ενω η Αγγελίνα Κοντινη (του ΣΠΖΚ) για την πρωτια του μαθητή της στην Α΄Δημοτικου και τις άλλες διακρίσεις στα ατομικά.