Τρίτη, Φεβρουαρίου 19

Στιγμιότυπα από το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Θεσπρωτίας

  Την Κυριακή (17-02-2013) στον Σκακιστικό Όμιλο Θεσπρωτίας η ομάδα του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας και η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας έπαιξαν μεταξύ τους για την πρώτη και την 2η θέση στο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα της Θεσπρωτίας.Στην αρχή η ομάδα του 3ου Γυμνασίου προηγούνταν, όμως στην συνέχεια ο αγώνας εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο ντέρμπυ.Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Νικήτρια μετά από 5 γύρους αναδείχθηκε η ομάδα του 1ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας με σκορ  9,5-10. Ακολουθούν φωτογραφίες από το τουρνουά:








 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Διαχειριστές των ιστοσελίδων "ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ" και "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΖΑΤΡΙΚΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" σας πληροφορώ πως βαδίζετε σε μονοπάτια επικίνδυνα.
Οι πρακτικές λογοκρισίας και διαγραφής όσων δεν χαιδεύουν τα "αυτάκια" είναι τουλάχιστον λανθασμένη και μάλλον ολοκληρωτικής αντίληψης. Βέβαια δεν περίμενα κάτι καλύτερο από άτομα που δεν έχουν ούτε αισθητική ούτε μέτρο.
Το μόνο που διαθέτουν είναι μια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και αδιαμφισβήτητες ικανότητες στην ίππευση καλάμων μεγάλου μεγέθους.
Λυπάμαι για λογαριασμό τους και θα επανέλθω με τρόπο πολύ σκληρό...

Kesaris είπε...

Προτείνω στο προσεχές τουρνουά Δυτικής Ελλάδας να ζητήσουμε πιστοποιητικό ψυχικής υγείας.
Ο λόγος είναι ότι σίγουρα υπάρχει κάποιος ανώνυμος στην περιοχή μας ο οποίος συνεχώς επικρίνει όλες τις καλές προσπάθειες που γίνονται.
Επίσης υπάρχει αυτός ο ανώνυμος ο οποίος σπάει τραπεζάκια και φυσικά μπορεί να προβεί και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, γι αυτό πρέπει να ζητηθεί πιστοποιητικό ψυχικής υγείας για να ξέρουμε ποιος είναι στα καλά του και ποιος όχι…
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. «Στα ίχνη του τρελού…»
http://kesaris.blogspot.gr/2013/05/normal-0-microsoftinternetexplorer4_4.html

Φιντέ Μαίτρ είπε...

Αναγνωρίζουμε ότι γίνεται μια φιλότιμη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στις Κέρκυρα,Ηγουμενίτσα,Ιωάννινα και αλλού στην Δυτική Ελλάδα όσον αφορά το Σχολικό Σκάκι.Όσο και αν αυτό είναι θετικό να γίνεται,-ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ-. Ας προσέξουμε τι γίνεται σε άλλες περιοχές τις Ελλάδας:Χανιά,Θεσσαλονίκη,Καβάλα.Πρόκειται για μέρη με πολλές επιτυχίες σε ατομικά και ομαδικά νεανικά πρωταθλήματα.Εφοδιασμένοι με ικανούς ξένους προπονητές (π.χ. ο Βούλγαρος Ζ.Ζαχάριεφ στα Χανιά)ή με έμπειρους Έλληνες(όπως ο ΟΜ Παπαθανασίου στο Ηράκλειο)σημειώνουν παντού νίκες.

Ας αναλογιστούμε τις πταίει.Γιατί να μην έρθει και εδώ(π.χ. στην Κέρκυρα)ένας καλός ξένος παίκτης για μια σειρά διαλέξεων ή για να δώσει κάποιο σιμουλτανέ; Εκτός και αν νομίζουμε ότι είμαστε παντογνώστες και δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν, εκτός μόνο από το PC του Κώσκορου...!