Σάββατο, Ιουνίου 7

SUMMER CUP 2008

ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ SUMMER CUP!
Στο Πόρτο Καρράς, το μεγαλύτερο τουριστικό συγκρότημα 5 αστέρων της Ευρώπης, θα διοργανωθεί το φετινό διεθνές open “Summer Cup 2008″ από τις 12 έως τις 19 Ιουλίου! Το σύστημα αγώνων θα είναι ελβετικό 9 γύρων, με χρηματικά έπαθλα άνω των 3.000 ευρώ και ειδικές προσφορές για τους συμμετέχοντες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους (ακόμη και στους πιο …απαιτητικούς!) να συνδυάσουν σκάκι και διακοπές σε άριστες συνθήκες.
Φέτος το Summer Cup εισάγει ακόμη μία καινοτομία-προσφορά για τους νεαρούς και ελπιδοφόρους μας σκακιστές και σκακίστριες: ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες κάτω των 12 ετών θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ διαμονή, ημιδιατροφή και συμμετοχή αν διαμείνουν ως τρίτο άτομο στο ήδη δίκλινο δωμάτιο των γονιών/συνοδών τους!
Το Πόρτο Καρράς απλώνεται σε μία έκταση 17.630 στρεμμάτων(!) στη Σιθωνία Χαλκιδικής και διαθέτει συνολικά 9 χιλιόμετρα αμμώδους παραλίας και 25 γραφικούς κολπίσκους! Ανάμεσα στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας που παρέχει συμπεριλαμβάνονται γήπεδο γκολφ διεθνών προδιαγραφών, μοντέρνο κέντρο θαλασσοθεραπείας και spa, μαρίνα για 315 σκάφη και ο περίφημος ομώνυμος αμπελώνας όπου παράγονται τα διεθνούς φήμης κρασιά του Porto Carras!
Τη συμμετοχή τους στο τουρνουά έχουν ήδη επιβεβαιώσει και αρκετά γνωστά ονόματα, μεταξύ των οποίων ο GM Alexander Zubarev (UKR), o IM Robert Ris (NED), οι WGM Mαρίνα Μακροπούλου (GRE) και Anastazia Karlovich (UKR), κτλ. Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής λήγει σε μία περίπου εβδομάδα (12 Ιουνίου) και αναμένεται, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, να εξαντληθούν σύντομα τα διαθέσιμα δωμάτια για το τουρνουά. Ας βιαστούν λοιπόν όσοι σκοπεύουν να βρεθούν στο Πόρτο Καρράς αυτό το καλοκαίρι!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website των αγώνων http://www.inchess.com/ ή επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή στα τηλ. 6977973587 και 6942956218.

Δεν υπάρχουν σχόλια: