Παρασκευή, Νοεμβρίου 11

ΣΗΜΑΔΙ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Μετά από μεγάλο διάστημα παρακμής και "κατινιάς", θεώρησα σωστό να καταργήσω το χώρο δημόσιας συζήτησης στην παρούσα ιστοσελίδα.

Σήμερα, μετά απο πολύ καιρό που παρακολουθώ τα σχόλια (ποταπά και μίζερα) στην ιστοσελίδα, σκέφτομαι πως είναι σημάδι των καιρών (ανικανότητα διαλόγου, έλλειψη στόχου και ατιμωρισία).

Ας γράφονται σχόλια μόνο όταν αφορούν το σκάκι.

18 σχόλια:

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Διαφωνώ με το άρθρο Ζατρίκιε.

Εμένα τόσα χρόνια μου γράφαν σχόλια και ήμουν απροστάτευτος.

Όχι να προστατεύσουμε και άτομα που ποτέ δεν μπήκαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους γιατί είναι άδικο. Και γενικά δεν γράφονται πουθενά στον πλανήτη άρθα απολογιών.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Ο ΣΠΖ Κέρκυρας έχει υπερβολικά μεγάλο αριθμό παικτών και ήρθε η ώρα πιστεύω να δώσει και μερικούς παίκτες για μεταγραφή, εφόσον βέβαια και εκείνοι το επιθυμήσουν (τίποτα δεν γίνεται με το ζόρι).

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ο αξιότιμος κος Γεωργιάδης Αλ-ρος τα έχει βάλει με όλους και με όλα!Τώρα του φταίει και ο Ζατρίκιος.Εύχομαι από εδώ και πέρα να σταματήσουν τα κουτσομπολιά και τα παράπονα και να ασχοληθούμε ουσιαστικά με το Σκάκι!

(Κώστας)

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

@Ανώνυμος-λάρας

Δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά εγώ είμαι σχολιαστής σε διάφορα blog, γιαυτό μπορώ να σχολιάζω τους πάντες και τα πάντα, και βρες άλλη ανάρτηση για να γράφεις, γιατί εδώ είναι για συνθηκολόγηση και όχι για να τσακωνόμαστε.

Και γενικά θυμήσου που μένεις, γιατί μάλλον και αυτό δεν γνωρίζεις.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Επίσης θέλω να προσθέσω Ζατρίκιε, βάσει το "Αλ-ρος" που μου γράψανε, αρχίζεις και καταλαβαίνεις ποιος έγραφε όλα αυτά τα απαίσια σχόλια τόσο καιρό.

Μην κρυβόμαστε, στο ίντερνετ υπάρχει πάντα η ώρα της κρίσης...
;-)

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Επίσης Ανώνυμε, αν σου έφερνα εδώ την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που παρενοχλείς τους επισκέπτες τότε θα έβαζες την ουρά στα σκέλια και εσύ και ο Ζατρίκιός σου.

Γιαυτό κομένη και σκάσε. Απόβρασμα.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον:δεν είμαι εγώ αυτός που έγραφα σαν "Ανώνυμος" τόσο καιρό αλλά κάποιος άλλος.
Δεύτερον:Αποσύρω τον χαρακτηρισμό "αξιότιμος" γιατί δεν σας πάει κε Γεωργιάδη Αλ.
Τρίτον:Με αυτό τον οχετό ύβρεων εναντίον μου μήπως θα έπρεπε εσείς να "το κόψετε" για να βάλετε έτσι ένα τέρμα στον παραληρηματικό σας κατήφορο; Αναζητήστε τον φταίχτη εκεί που βρίσκεται και όχι σε μένα που ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ έγραψα σαν "Ανώνυμος" στις 15.11.2011.
και τέταρτον:Γνωρίζετε ότι ο χαρακτηρισμός απόβρασμα και οι διάφορες απειλές συνιστούν ποινικό αδίκημα;

(Κώστας)

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον νεαρό GM Ίαν Νεπομνιάτσκι για την νίκη του επί του μεγάλου Κράμνικ.Το αιχμηρό άνοιγμα,το μαχητικό μέσον καθώς και το παιγμένο με μεγάλη ακρίβεια φινάλε δείχνει ότι ο "Νέπο" είναι έτοιμος να ανεβεί στην υψηλότερη σκακιστική κορυφή!

(Κώστας)

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Εγώ όμως δεν αποσύρω τον όρο ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ, γιατί είσαι απόβρασμα.

Και αν μου ξαναμιλήσεις να ξέρεις ότι έχεις και πραγματικό όνομα και επώνυμο γιατί δεν φαίνεται να έχεις και πολύ θάρρος να γράψεις όλα σου τα στοιχεία.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Ζατρίκιε, σε παρακαλώ επειδή επικαλείσαι σε αυτή την ανάρτηση "Κατινιές" και τέτοια,
μπορείς αν θέλεις να δώσεις και τέλος στις συζήσεις μου με αποβράσματα.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Αφήστε με, γιατί κάνουν του Αγιού Ποτέ εκλογές στον ΣΠΖ Κέρκυρας και τα έχω πάρει στο κρανίο.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Παρακαλώ τον Administrator, τέτοια κακοπροαίρετα καθάρματα όπως τον ανώνυμο που συνομίλησα πριν, ο οποίος προσπάθησε να με στρέψει κατά του διαχειριστή της ιστοσελίδας(Ζατρικίου)....

Τέτοιους ανώνυμους πρέπει να τους απαγορεύεται να γράφουν σε ιστοσελίδες. Είδατε με πόσο περίτεχνο τρόπο προσπάθησε να βρει τρόπο να με στρέψει κατά του Ζατρικίου (το σκουλικάκι) τη στιγμή που διαμαρτυρόμουν για ένα δικό μου θέμα.

Να ξέρει ότι θα με έχει αντίπαλο οπουδήποτε τον ξανασυναντήσω μπροστά μου σε σκακιστική ιστοσελίδα.

Ανώνυμος είπε...

Ζατρίκιε από πότε κάνεις λογοκρισία στα μηνύματα;Και ποιος στα αλήθεια είσαι;Ονομα και επίθετο.

(Κώστας)

zatrikios είπε...

Μηνυματα που θεωρω οτι ειναι ασχετα με το σκακι, τα σβηνω. Κωστα αν εισαι απο την Ηγουμενιτσα θα με ηξερες.

Ακονιστε το μυαλο με το σκακι και οχι με τα ασυναρτητα σχολια.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα ένας καλός σκακιστής όπως είναι ο Γεωργιάδης Αλ. να φοράει παρωπίδες. Όποιος έχει να πει κάτι για την σημερινή κατάσταση στον ΣΠΖ Κέρκυρας ας μιλήσει στο Δ.Συμβούλιο στις 19/01/2012.

κωστας είπε...

Αγγελε...που χαθηκες εσύ ρε φίλε...
πως τα περνάς.Ελπίζω να μην πηγαίνει σε μένα το μυαλό σου οταν γράφεις Κώστας=)Οταν κατεβεις ευχαρίστως θα έπεινα ενα καφεδάκι μαζί σου.Να είσαι καλά.

zatrikios είπε...

Καλημερα Κωστα. Οπως θα ξερεις ειμαι Κρητη. Ειμαι σιγουρος οτι δεν γραφεις εσυ τα σχολια με την υπογραφη Κωστας. Το Πασχα ελπιζω να πιουμε καφε.

κωστας είπε...

Το πάσχα ερχετε Αγγελε,:)