Τρίτη, Αυγούστου 14

Ρεκόρ συμμετοχών είχαμε στη Παραμυθιά!

Αν και το πρωτάθλημα έγινε για πρώτη φορά, υπήρχε μεγάλη συμμετοχή από μικρούς αλλά και μεγάλους σκακιστές. Υπήρχαν δύο όμιλοι, ένας για τους μεγάλους και ένας για τους μικρούς. Στον Α Όμιλο αγωνίστηκαν 17 άτομα και στον Β Όμιλο επίσης 17.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα από τη βαθμολογία του Β Ομίλου, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα από τη βαθμολογία του Α Ομίλου, πατώντας εδώ.
 
Για φωτογραφίες πατήστε εδώ.

10 σχόλια:

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Έχω κάνει την έκκληση άτομα που δεν σχετίζονται πραγματικά με τα του διαδικτύου, αλλά σχετίζονται με το ΔΣ της Κέρκυρας να μην ξανασχοληθούν με το κακομοιριασμένο το διαδίκτυο. Δεν είναι δουλειά τους αυτά τα πράγματα και γενικά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα το ίντερνετ περί τίνος πρόκειται.

Έχουμε τόσα χρόνια κάνει κάποια δουλειά, κρίμα είναι να μας την χαλάσουν ασχολούμενοι με το αν οι σχολιαστές τα γράφουν καλά η άσχημα-έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.

Εμείς γράφουμε τόσα χρόνια και εκείνοι έρχονται δεύτεροι.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Οι Κερκυραίοι αδίκως τα έχουν βάλει μαζί μου για το θέμα του διαδικτύου.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Εγώ είχα διαπληκτιστεί με στέλεχος του ΣΠΖ Κέρκυρας πριν πολύ καιρό επειδή έπαιξα μαζί του επίσημη παρτίδα του εσωτερικού πρωταθλήματος του ΣΠΖ Κέρκυρας, στην οποία σε κρίσιμο σημείο εκείνος μίλησε με αποτέλεσμα να χάσω τη συγκέντρωσή μου και να χάσω την παρτίδα και την 1η θέση. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο διαπληκτισμός μου με στέλεχος.

Συνέπεια του διαπληκτισμού ήταν ο αποκλεισμός μου για κάποιον καιρό από την ομάδα του ΣΠΖ Κέρκυρας (έτσι ξέρουν να κερδίζουν τις παρτίδες και τα τουρνουά!), και το εν λόγω στέλεχος από ότι φαίνεται πήρε με το μέρος του και άλλα στελέχη τα οποία προσπάθησαν να μου βρουν ελαττώματα (αν ψάξεις σε άνθρωπο θα του βρεις ελαττώματα, αυτό είναι σίγουρο!), των οποίων διαστρέβλωσαν το περιεχόμενο και βάλθηκαν εναντίον μου. Σε αυτά (για να φανεί κάπως "ενδιαφέρον" το κατηγορητήριο) έβαλαν και λίγο αλατάκι και πιπεράκι του στυλ (είσαι "ύποπτος" για πράγματα που γράφτηκαν ανώνυμα στο blog του ΣΟ Θεσπρωτίας) για να φανεί το κατηγορητήριό τους βάσιμο.

Αποτέλεσμα είναι να πέσουν σε αντιφάσεις, γιατί βέβαια δεν μπορείς να πουλάς τρέλα σε κάποιον για ανώνυμα μυνήματα και διαστρεβλωμένο περιεχόμενο... αποτέλεσμα αυτών ήταν και άλλοι διαπληκτισμοί.

Αποτέλεσμα το χάος... (και κάποια ανώνυμα τηλεφωνήματα που έλαβα ότι "με έχουν στο χέρι για το όλο θέμα")...

Μια στραβή παρτίδα που είχα δικιο->(σειρά γεγονότων)-> το χάος.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

...το οποίο θέμα μάλλον έχει παρατραβήξει αρκετό καιρό και κάποια στιγμή θα καταλήξει στην Ομοσπονδία όπου εκεί θα δοθεί το δίκιο... η υπομονή έχει και τα όριά της.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

...και η πραγματικότητα στον ΣΠΖ Κέρκυρας δεν είναι αυτή που γράφουν τα άρθρα. Τα άρθρα υπάρχουν απλά για να δώσουμε κάποια συγχαρητήρια σε κάποια άτομα που προσπάθησαν και τίποτα άλλο.

Απλά στον ΣΠΖ Κέρκυρας γενικά γίνονται όλα τα πράγματα ανάποδα.
Αυτό τα λέει όλα.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Η παρτίδα μου δυστυχώς δεν είχε θεατές. Είχαν αποχωρήσει όλοι από την αίθουσα.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Ποιος είναι ο Τριβυζάς Κωνσταντίνος? Δεν υπάρχει τέτοιο όνομα καταχωρημένο στα μητρώα της Ομοσπονδίας.

http://www.chessfed.gr

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Επίσης δημοσιεύτηκε και μια ψευδής πληροφορία πιο πάνω από τον κύριο που δεν γνωρίζω που είπε "έχει κερδίσει όλες τις παρτίδες που έχετε παίξει μέχρι τώρα."

Το διορθώνω, γιατί οι αναγνώστες πρέπει να διαβάζουν τα αληθή.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

θεωρώ ότι η συζήτηση έχει λήξει.

Με πληροφόρησαν ότι ο Τριβυζάς Κων/νος είναι στην πραγματικότητα ο Γεωργιάδης Κωνσταντίνος, οπότε περιμένω να ολοκληρωθεί η ποινή που του έχει επιβληθεί λόγω του διαδικτύου από τον ΣΠΖ Κέρκυρας, για να μιλάμε σε άλλη βάση. Πιστεύω προς το παρόν είναι μάτοια μια τέτοια συζήτηση και βλαβερή για όλους μας.

Γεωργιάδης Αλ. είπε...

Έχω ζητήσει εγγράφως από τον Ζατρίκιο να μπλοκάρει τις αναίτιες επιθέσεις Τριβυζά Κωνσταντίνου εναντίον μου. θέλω να δω αν θα πραγματοποιηθεί κάποιο τέτοιο άιτημα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.chessfed.net/archives/1822

Οι ημερομηνίες για τις αιτήσεις μεταγραφών, καθώς και οι σχετικές πληροφορίες